Eassun renova la ullera lleugera del mercat

0
584

Després del gran èxit i acceptació en el mercat, EASSUN ha incorporat dos nous colors que s\’uneixen a la col·lecció del model X-Light, la ullera més lleugera existent en el mercat. El model d\’ulleres X-LIGHT, de Eassun, es caracteritza per la seva extremada lleugeresa.
Amb només 16g, es posicionen com les ulleres amb menys pes del mercat. Aquest poc pes permet que la ullera s\’adapti perfectament a la cara de l\’esportista amb una gran comoditat. |El secret de la seva lleugeresa aquesta en el material usat per a la seva fabricació. La muntura és de grilamite i el de les lents, policarbonato. Aquest model destaca per la seva gran polivalència, poden usar-se per a qualsevol tipus d\’esport. Aquest hivern, Eassun àmplia la gamma X-light en la qual podràs trobar aquest model en 10 colors distints: negra, transparent, blanca lluentor, fibra de carbó, gris grafito, blau, plateada, negra amb lent transparent, blanca amb lent blava i blanca amb lent vermella. Más informació en: www.eassun.com Sobre EASSUN Fundada en 1992, l\’any Olímpic de Barcelona, EASSUN EYEWEAR va néixer per a reivindicar un producte per i per al gust europeu. Basant-se en la creença que existeixen grans diferències en estil i estètica entre els continents. Així va néixer EASSUN. A mig camí entre Espanya i Itàlia, EASSUN EYEWEAR compte amb un equip de dissenyadors molt jove i amb idees destrossadores, intentant crear estil i moda en el sector òptic-esportiu europeu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.