LA XIFRA FINAL D’INSCRIPCIONS A BARCELONA 2010 ÉS 1.626

0
2304

L’esdeveniment supera amb escreix les xifres establertes per Göteborg 2006 i bat sobradament tots els rècords històrics del Campionat d’Europa d’Atletisme La llista final d’inscripcions del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ha quedat fixada en 1.626, dels que 891 corresponen a la categoria masculina i 735 a la categoria femenina. La xifra és superior a la d’inscripcions provisionals que es van donar a conèixer al febrer (1.572). Totes les federacions membres de l’Associació Europea d’Atletisme (50) estaran representades al Campionat, ja que hi ha almenys un atleta inscrit de cadascun dels 50 països.| Les xifres superen amb escreix tots els rècords establerts fins a la data al Campionat d’Europa. A Göteborg 2006 van participar 48 països i un total de 1.288 atletes, i presumiblement la xifra actual d’inscripcions reduirà la d’atletes, però Barcelona 2010 estarà sobradament per sobre les xifres de l’esdeveniment de fa quatre anys. Per a determinar la xifra exacta d’atletes haurà de polir ara les presències dobles i fins a triples corredors que realitzen dues carreres i inclús a les proves de velocitat fins a tres. Les xifres més interessants són les de les carreres que es disputen fora de l’estadi. La més massiva serà la marató masculina, amb 69 participants, en tant que a la femenina concursaran 44. A les tres proves de marxa, els 20 i els 50 quilòmetres (aquesta només en categoria masculina) la inscripció es mou entre els 25 i 30 participants. La inscripció ha quedat ja tancada. La data màxima eren les 12 de la nit del diumenge 18 de juliol, data en que diversos països d’Europa s’han disputat els campionats nacionals absoluts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.