II CURSA DE MUNTANYA FONT AMARGA-LES SALINES

0
488

Èxit absolut de participació i organització en la II Edició de la Cursa de Muntanya. Més de 500 participants s’han congregat aquest matí, entre corredors i caminants, per a realitzar un recorregut més exigent respecte al de l’any passat, en quant als corredors, ja que la modalitat de caminant s’estrenava aquest any. El Club d’Atletisme El Castellet supera una vegada més, les expectatives previstes, gràcies al gran treball realitzat per tants voluntaris desplegats per tot el recorregut, la recompensa a tot aquest esforç, s’ha vist reflexada en la satisfacció de tota la gent que hi ha participat.| Després d’un xicotet contratemps per part del que anava en primera posició de la general, perdent-se en plena cursa i per tant, abandonant l’opció a primer classificat, hem de destacar el gran companyerisme esportiu per part del segon i tercer classificats, cedint-li posteriorment la primera plaça. Així doncs, la primera plaça quedaria assignada per a l’enguerí, Mateo Laut Losa, amb un temps d’1h 44’26’’, seguit del xativí, Víctor Jesús Valls Ballester, creuant la línia d’arribada amb un temps d’1h 44’33’’, completant el podi, Francisco Javier Lázaro Sesa, del C.A. El Valle, amb un temps d’1h 45’52’’. En categoria femenina, la atleta de Xàtiva, María López Mata, ha dominat la cursa des del principi, repetint el triomf de l’edició passada, amb un temps de 2h 05’45’’, entrant per davant d’Amparo Ribes Roig del C.A. Guadassuar amb un temps de 2h 14’17’’ i amb tercera posició, l’atleta independent Xelo Alfonso Castelló, va parar el rellotge a les 2h 22’11’’. Mentre avançàvem per les sendes d’aquest paratge natural, hem pogut gaudir de la música en directe en dos punts del recorregut, un tant insòlit en una cursa de muntanya i que ens ha donat forces per seguir endavant en un circuit trencacames gens habitual. A l’acabar la cursa, ens esperava un suculent i abundant avituallament, acompanyat d’una fantàstica bossa del corredor. A més dels premis en metàl·lic que han aconseguit els tres primers classificats masculins i femenins de la general. Esperem que aquesta exitosa edició, es repeteixi els anys vinents i farem tot el possible per a que aquesta cursa de muntanya en aquestes terres sense grans altituds, es consolide en el calendari de l’atletisme de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.