Rafa Botello, Vuitè a Paris

0
413

Ahir nit vaig disputar el Meeting Areva pertanyent a la Diamond League. Com és habitual les grans competicions aposten per les cadires de rodes amb un 1.500 mts encara que cal destacar que ahir hi va haver un 100 mts amb discapacitat visual i un altre de dones amb amputació a les cames, la veritat que cal donar un 10 a la organització per incloure a les discapacitats en el seu programa.| Respecte a la meva cursa de nou content perquè aquesta vegada tot i quedar vuitè vaig fer millor marca que la setmana passada a Laussane en 7 segons i el més important que vaig arribar amb els primers a l\’esprint cosa que dubtava al principi de la cursa perquè crec que ja he arribat passat de forma. La victòria va ser per al guanyador la setmana passada a Laussane i recordman mundial el suís Marcel Hug i el pòdium el va completar el campió paralimpic el britànic David Weir i del tunisià Aoudi. Ara a gaudir de les vacances durant 15 dies per ja tornar als entrenaments a principis d\’agost i així preparar la marato del mundial de Nova Zelanda al gener però amb la participació al setembre del Mig Marato de Newcastle, la Marato de Chicago a l\’octubre i el de Nova York al novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.