TRIATLÓ DE LA VILA ( BARCELONA )

0
482

2.000 TRIATLETES COMPETIRAN A BARCELONA
Aquest diumenge la ciutat de Barcelona viurà el triatló de distancia Sprint més multitudinari de tots el celebrats fins el moment a tota Espanya , tota vegada que 2.000 triatletas han tramitar la seva inscripció per competir al triatló de La Vila , puntuable al mateix temps com la segona etapa de les Asics triathlon series by Ibercaja 2010 desprès de la prova inaugural de Gavà. | Hi hauran cinc series de sortida per la natació la primera a les 8 del matí i la darrera a les 8.50 del matí ,per començar nedant 750 metres a mar obert i amb el seu inici des de la platja de Sant Sebastià , tot seguit tres voltes de ciclisme per totalitzar 20 quilòmetres en el traçat de Avda.litoral-Josep Pla-Garcia Faria-Carmen Amaya-Salvador Espriu i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres una sola volta per tota la façana litoral. En el aspecte competitiu dins de la categoria masculina ha confirmat la seva participació el màxim favorit i guanyador de la etapa de Gavà i que aquesta temporada 2010 conta les seves actuacions per victòries , en total cinc , el triatleta de Manresa Olímpic Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa). A la vessant femenina també es preveu una lluita molt aferrissada ja que han confirmat la seva presencia la campiona d’Espanya de duatló i triatló Junior Anna Godoy (Club Natació Barcelona) juntament amb les tres primeres classificades a Gavà , la guanyadora Judith Corachan (Club Natació Prat-triatló) la 2ª Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) així com la tercera Elena Barlabe (Club Atlètic Igualada-triatló)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.