TRIATLÓ DE LA VILA ( BARCELONA )

0
309

2.000 TRIATLETES COMPETIRAN A BARCELONA
Aquest diumenge la ciutat de Barcelona viurà el triatló de distancia Sprint més multitudinari de tots el celebrats fins el moment a tota Espanya , tota vegada que 2.000 triatletas han tramitar la seva inscripció per competir al triatló de La Vila , puntuable al mateix temps com la segona etapa de les Asics triathlon series by Ibercaja 2010 desprès de la prova inaugural de Gavà. | Hi hauran cinc series de sortida per la natació la primera a les 8 del matí i la darrera a les 8.50 del matí ,per començar nedant 750 metres a mar obert i amb el seu inici des de la platja de Sant Sebastià , tot seguit tres voltes de ciclisme per totalitzar 20 quilòmetres en el traçat de Avda.litoral-Josep Pla-Garcia Faria-Carmen Amaya-Salvador Espriu i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres una sola volta per tota la façana litoral. En el aspecte competitiu dins de la categoria masculina ha confirmat la seva participació el màxim favorit i guanyador de la etapa de Gavà i que aquesta temporada 2010 conta les seves actuacions per victòries , en total cinc , el triatleta de Manresa Olímpic Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa). A la vessant femenina també es preveu una lluita molt aferrissada ja que han confirmat la seva presencia la campiona d’Espanya de duatló i triatló Junior Anna Godoy (Club Natació Barcelona) juntament amb les tres primeres classificades a Gavà , la guanyadora Judith Corachan (Club Natació Prat-triatló) la 2ª Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) així com la tercera Elena Barlabe (Club Atlètic Igualada-triatló)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.