CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR

0
431

Set Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a 7 atletes catalans, cinc homes i dos dones, per a participar al dotzè Campionat del Món Júnior que se celebrarà del 19 al 25 de juliol a Moncton, Canadá. Arnau Erta (FCB) competirà a la prova dels 110 m tanques, Xavier Carrión (JAS) ho farà als 400 m tanques i el relleu de 4X400 m, Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) participarà als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (ISS-L\’H) ho farà en salt amb perxa i Pedro José Martín (AAC) en martell. En dones, tenim a Mireia Bonjoch (FCB) que està seleccionada en perxa i Jenifer Nevado (K-SS) en martell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.