CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR

0
335

Set Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a 7 atletes catalans, cinc homes i dos dones, per a participar al dotzè Campionat del Món Júnior que se celebrarà del 19 al 25 de juliol a Moncton, Canadá. Arnau Erta (FCB) competirà a la prova dels 110 m tanques, Xavier Carrión (JAS) ho farà als 400 m tanques i el relleu de 4X400 m, Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) participarà als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (ISS-L\’H) ho farà en salt amb perxa i Pedro José Martín (AAC) en martell. En dones, tenim a Mireia Bonjoch (FCB) que està seleccionada en perxa i Jenifer Nevado (K-SS) en martell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.