Marcel Zamora, 5 cops campió de l’Ironman de Niça

0
1580

Aquest dijous, Marcel Zamora, cinc cops seguits campió de l\’Ironman de Niça, serà el protagonista absolut del \”Temps d\’aventura\”. El triatleta català (Barcelona, 1978) va tornar a ser el millor d\’una prova infernal capaç d\’atraure gairebé 3.000 competidors. Un equip del programa es va desplaçar a la Costa Blava per ser testimoni d\’excepció del cinquè triomf d’aquest triatleta professional, un dels millors del planeta. Entre els seus èxits hi destaquen 7 Ironmans, dels quals 3 els va guanyar la temporada passada.| A partir d’aquesta setmana, a banda de l’emissió dels dijous al 33, “Temps d’aventura” també es podrà veure per TV3 els dissabtes al migdia. Com sempre, el programa també es podrà veure per Internet a través de la pàgina web www.tempsdaventura.cat. DIES D\’EMISSIÓ A TELEVISIÓ: El dijous 15 de juliol, a les 20.30, al 33 El dissabte 17 de juliol, a les 13.10, a TV3 El dissabte 17 de juliol, a les 19.15, al 33

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.