Marcel Zamora, 5 cops campió de l’Ironman de Niça

0
1994

Aquest dijous, Marcel Zamora, cinc cops seguits campió de l\’Ironman de Niça, serà el protagonista absolut del \”Temps d\’aventura\”. El triatleta català (Barcelona, 1978) va tornar a ser el millor d\’una prova infernal capaç d\’atraure gairebé 3.000 competidors. Un equip del programa es va desplaçar a la Costa Blava per ser testimoni d\’excepció del cinquè triomf d’aquest triatleta professional, un dels millors del planeta. Entre els seus èxits hi destaquen 7 Ironmans, dels quals 3 els va guanyar la temporada passada.| A partir d’aquesta setmana, a banda de l’emissió dels dijous al 33, “Temps d’aventura” també es podrà veure per TV3 els dissabtes al migdia. Com sempre, el programa també es podrà veure per Internet a través de la pàgina web www.tempsdaventura.cat. DIES D\’EMISSIÓ A TELEVISIÓ: El dijous 15 de juliol, a les 20.30, al 33 El dissabte 17 de juliol, a les 13.10, a TV3 El dissabte 17 de juliol, a les 19.15, al 33

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.