REVISTA MARATHON de JULIOL/AGOST

0
324

He retrasat una mica la sortida del número de Juliol per incloure la cursa de La Maquinista a la qual dediquem la portada i les 6 primeres pàgines. El segon reportatge en importància és la Cursa de la VILA OLIMPICA que ha batut el seu rècord d’inscrits amb 1.700 participants. A partir d’aquest punt trobareu els comentaris de proves de ‘Casa Nostra’, n’hi ha tants que hem tingut que afegir-ne planes. A les pàgines centrals, com és habitual, tronareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals Juliol i de ‘totes’ las del mes d’Agost i de Setembre, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 100 (més de cent) propostes diferents amb les dades bàsiques de cada prova amb un telèfon de contacte. O una adreça d’email. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per tot la resta de l’any 2010 + un pantalonet de córrer per 30 euros. | I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any. També podreu participar al sorteig bimensual de material esportiu anomenat “marathombola”.
Per consultes teniu l’email: revistamarathon@yahoo.es. A reveure amics…

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.