REVISTA MARATHON de JULIOL/AGOST

0
427

He retrasat una mica la sortida del número de Juliol per incloure la cursa de La Maquinista a la qual dediquem la portada i les 6 primeres pàgines. El segon reportatge en importància és la Cursa de la VILA OLIMPICA que ha batut el seu rècord d’inscrits amb 1.700 participants. A partir d’aquest punt trobareu els comentaris de proves de ‘Casa Nostra’, n’hi ha tants que hem tingut que afegir-ne planes. A les pàgines centrals, com és habitual, tronareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals Juliol i de ‘totes’ las del mes d’Agost i de Setembre, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 100 (més de cent) propostes diferents amb les dades bàsiques de cada prova amb un telèfon de contacte. O una adreça d’email. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per tot la resta de l’any 2010 + un pantalonet de córrer per 30 euros. | I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any. També podreu participar al sorteig bimensual de material esportiu anomenat “marathombola”.
Per consultes teniu l’email: revistamarathon@yahoo.es. A reveure amics…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.