Blanco i Arias busquen revalidar el títol nacional en Avilés

0
410

Jose Luis Blanco, del C.A. La Sansi, i Eva Arias, del València Terra i Mar, disputaran aquest cap de setmana el Campionat d\’Espanya de 3.000m. obstacles, que se celebrarà cinquanta-vuit anys més tard en la ciutat asturiana d\’Avilés. Els atletes de Lloret de Mar acudeixen amb la intenció d\’emular l\’actuació protagonitzada la passada temporada en l\’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, escenari que reprendrà el protagonisme a la fi de juliol amb els Campionats d\’Europa d\’Atletisme, el seu principal objectiu de la campanya. En aquella ocasió, Blanco es va proclamar campió d\’Espanya al vèncer a Eliseo Martín, segon, i a Ángel Mullera, tercer. Ambdós, al costat de Penti, Rubén Palomeque i Víctor García, seran els principals candidats a evitar el segon triomf consecutiu del gironí, que arriba a la cita amb la millor marca espanyola de l\’any (8:22.00) i imbatido per atletes nacionals des del 10 de juny de 2009. | Entre ells, es jugaran les tres places que donen dret a estar en l\’Europeu. Va arribar en un gran estat de forma i espero demostrar-lo, va indicar l\’atleta de La Sansi. Per altra banda, Eva Arias, que arriba després d\’estar tres mesos en el dic sec per una lesió en el tendó d\’Aquil·les, lluitarà per revalidar la victòria collida fa un any. Davant l\’absència de Marta Domínguez, que serà l\’única atleta que tindrà el privilegi de no participar en el Nacional, Rosa Morató i Zulema Fuentes-Pila representen les altres dues opcions a ocupar els dos llocs restants per a vestir la samarreta d\’Espanya a Barcelona. Ambdues carreres, la d\’Arias el dissabte a les 20:20 hores i la de Blanco el diumenge a les 21:25, podran seguir-se a través del canal Teledeporte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.