BARCELONA 2010 APOSTA PER LES BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS

0
407

El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ha volgut sumar-se a altres molts esdeveniments esportius que aposten per la sostenibilitat i les bones pràctiques mediambientals i per això ha llançat la idea de gots reutilitzables que estaran disponibles tant a l’Estadi Olímpic Lluís Companys com a la zona comercial denominada Market Square, situada a l’esplanada compresa entre l’estadi i el Palau Sant Jordi. L’acció intenta evitar residus en excés, i que els gots que s’empren per a beure aigua o refrescos s’utilitzin més d’una vegada.| Per un preu d’un euro el públic que presencií les competicions a l’Estadi Olímpic de Montjuïc podrà adquirir el seu got i tornar-lo a l’acabar la seva consumició, reintegrant-se-li després el valor del mateix. A les zones VIP es col—locaran contenidors per recuperar els gots més fàcilment. En total s’han dissenyat cinc tipus de gots de plàstic reutilitzables, quatre per les zones de públic i un altre per la zona VIP, de color taronja, que és el color corporatiu del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Aquesta mesura a favor de la sostenibilitat i el medi ambient es suma a la decisió presa fa setmanes pel Comitè Organitzador de Barcelona 2010, que ha considerat aquest esdeveniment com un Campionat sense fums.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.