ATDIARI.NET SUPERA LES 100 NOTICIES PUBLICADES

0
538

Amb poc més d\’un mes de vida, el Diari social online ATDiari.net aconsegueix sobrepasar les 100 notícies publicades amb un total de 3.800 visites i 1781 visitants únics. Aquest diari té com objectiu potenciar la imatge de l\’atletisme així com donar a conèixer aquells fets importants que pasen diariament als clubs. De moment 13 clubs de Catalunya ens fan arribar les seves notícies i dos clubs de la Comunitat Valenciana, en total 15 entitats. L\’objectiu seria que la majoria dels clubs tinguessin alguna noticia penjada per tal de donar un aire molt plural (per la varietat de clubs participants) i al mateix temps molt individual (perque la noticia es realitza des de el mateix club).| En aquest diari la col.laboració d\’en JJ. Vico, amb els seus reportatges fotogràfics de gran qualitat i d\’en Salva Pou, amb les seves aportacions des de la web Atletisme.cat i la Federació Catalana d\’Atletisme, amb el link que han posat a la seva web i la difusió que li han donat, són molt importants. Agraïm a tothom la vostra participació i us animem a que doneu més resó a aquesta plataforma per tal d\’arribar a tots el món atlètic d\’arreu. També aprofitem per animar a aquelles entitats que encara no han penjat cap notícia, que ho facin i participin d\’aquest projecte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.