Marc José, campió d\’Espanya juvenil a Nerja

0
451

L\’atleta del Club Atletisme Tarragona Marc José Díaz s\’ha proclamat campió d\’Espanya juvenil, en la prova dels 110 metres tanques, en imposar-.se en la final, disputada aquest diumenge a Nerja, en el marc dels 59ens Campionats d\’Espanya juvenils. L\’atleta tarragoní culmina de forma brillant el seu pas per la categoria juvenil, en la que també ha estat campió d\’Espanya en pista coberta, així com finalista en els Jocs Olímpics Europeus de la Joventut.| José va marcar des de ben aviat les seves intencions en la pista andalusa, en imposar-se en la seva sèrie, amb la millor marca de tots els participants (14.25 segons). La jornada del diumnege començava també sota el domini de l\’atleta tarragoní, que s\’imposava també en laseva semifinal, de nou amb la millor marca de tots els atletes (14.02 segons) i que al final seria la millor marca del cap de setmana. Una hora i mitja després, Marc José confirmava tots els pronòstics, en imposar-se en la final, amb una marca de 14.16 segons, per davant de Enrique Gonzàlez (segon) i Alberto Leyva (tercer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.