AQUEST DIVENDRES LA MILLA DEL BARRI DE COVADONGA DE SABADELL ,ARRIBA A LA SEVA MAJORIA D’EDAT

0
1871

Dins dels actes de la Festa Major del barri de Covadonga de la Ciutat de Sabadell , es celebrarà la tradicional milla urbana atlètica que enguany arriba a la seva divuitena edició i per lo tant a la seva majoria d’edat. La milla repetirà bona part del format dels darrers anys que tan bona acceptació ha tingut per part dels atletes.La inscripció es gratuïta i es pot fer a partir de les 8 de la tarda del proper divendres 16-7-2010 a la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz)mateix lloc des de on es donarà el tret de sortida a les 9 de la tarda , per continuar pel llarguíssim carrer Covadonga fins arribar a la meta instal•lada a la Plaça de la Sardana al costat de Fira Sabadell. | Hi haurà dues categories la infantil pels nascut a partir de l’any 1996 fins el 2010 i la cursa “Open” pels nascuts a partir del 1995 sense límit d’edat per participar.Els primers classificats tindran els habituals pernils i embotits , samarretes pels 100 primers classificats i sorteig d´una panera d’embotits entre tots els participants.La cursa esta organitzada per l’associació de veïns del barri de Covadonga sota la direcció tècnica de la secció atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell , amb el patrocinis de dues botigues locals com son Vidal papers i Runnersworld-Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.