AQUEST DIVENDRES LA MILLA DEL BARRI DE COVADONGA DE SABADELL ,ARRIBA A LA SEVA MAJORIA D’EDAT

0
1500

Dins dels actes de la Festa Major del barri de Covadonga de la Ciutat de Sabadell , es celebrarà la tradicional milla urbana atlètica que enguany arriba a la seva divuitena edició i per lo tant a la seva majoria d’edat. La milla repetirà bona part del format dels darrers anys que tan bona acceptació ha tingut per part dels atletes.La inscripció es gratuïta i es pot fer a partir de les 8 de la tarda del proper divendres 16-7-2010 a la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz)mateix lloc des de on es donarà el tret de sortida a les 9 de la tarda , per continuar pel llarguíssim carrer Covadonga fins arribar a la meta instal•lada a la Plaça de la Sardana al costat de Fira Sabadell. | Hi haurà dues categories la infantil pels nascut a partir de l’any 1996 fins el 2010 i la cursa “Open” pels nascuts a partir del 1995 sense límit d’edat per participar.Els primers classificats tindran els habituals pernils i embotits , samarretes pels 100 primers classificats i sorteig d´una panera d’embotits entre tots els participants.La cursa esta organitzada per l’associació de veïns del barri de Covadonga sota la direcció tècnica de la secció atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell , amb el patrocinis de dues botigues locals com son Vidal papers i Runnersworld-Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.