VII TRIATLÓ DE PONT DE SUERT

0
470

XAVIER LLOBET (Club triatló Manresa) i Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms ) Guanyadors absoluts
La setena edició del triatló de Pont de Suert ha sigut un escenari perfecta per la desena jornada de la Lliga nacional de triatló d´enguany assolint un nou record d’inscrits amb 350 participants .Aquesta competició s’ha disputat sota la distancia olímpica el primer segment dels 1.500 metres de natació s’han celebrat a les aigües de l’embassament d’escales , surtin de Nàutic Alta Ribagorça, tot seguit 40 quilometres de ciclisme de carretera en un traçat de tres voltes i per acabar 10 quilometres de cursa a peu per pista forestal pràcticament amb la seva totalitat fins creuar la línia de meta instal·lada al camp de futbol municipal.| El triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa) imbatut aquesta temporada ha signat la seva cinquena victòria absoluta amb un temps final de 1 hora i 53 minuts , creuant l’arribada amb més d’un minut d’avantatge per davant del segon classificat Miquel Blanchart (Club Natació Sabadell) completant el podi al tercer graó el sub-23 Albert Moreno (Cerrr Strands triathlon) autor del millor parcial de cursa a peu .Per equips 1º lloc Club Triatló Manresa (LLobet-Trias-Martin) 2º Club Natació Reus Ploms (Merino-León-Boneta)3º Club Natació Prat-triatló (Reig-Chirico-Arias) A la vessant femenina s’ha adjudicat el triomf la Moianesa Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) liderant la cursa des de el segment de ciclisme , fent el millor parcial i superant a la segona classificada per un minut i vint-i-nou segons , la seva companya de Club , Montse Martínez i tercera Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).A la classificació dels equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Padrisa-Martínez-Prat) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Calveras) 3ª Club Natació Sitges (Di Corrado-Martin-Lozada).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.