VII TRIATLÓ DE PONT DE SUERT

0
362

XAVIER LLOBET (Club triatló Manresa) i Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms ) Guanyadors absoluts
La setena edició del triatló de Pont de Suert ha sigut un escenari perfecta per la desena jornada de la Lliga nacional de triatló d´enguany assolint un nou record d’inscrits amb 350 participants .Aquesta competició s’ha disputat sota la distancia olímpica el primer segment dels 1.500 metres de natació s’han celebrat a les aigües de l’embassament d’escales , surtin de Nàutic Alta Ribagorça, tot seguit 40 quilometres de ciclisme de carretera en un traçat de tres voltes i per acabar 10 quilometres de cursa a peu per pista forestal pràcticament amb la seva totalitat fins creuar la línia de meta instal·lada al camp de futbol municipal.| El triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa) imbatut aquesta temporada ha signat la seva cinquena victòria absoluta amb un temps final de 1 hora i 53 minuts , creuant l’arribada amb més d’un minut d’avantatge per davant del segon classificat Miquel Blanchart (Club Natació Sabadell) completant el podi al tercer graó el sub-23 Albert Moreno (Cerrr Strands triathlon) autor del millor parcial de cursa a peu .Per equips 1º lloc Club Triatló Manresa (LLobet-Trias-Martin) 2º Club Natació Reus Ploms (Merino-León-Boneta)3º Club Natació Prat-triatló (Reig-Chirico-Arias) A la vessant femenina s’ha adjudicat el triomf la Moianesa Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) liderant la cursa des de el segment de ciclisme , fent el millor parcial i superant a la segona classificada per un minut i vint-i-nou segons , la seva companya de Club , Montse Martínez i tercera Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).A la classificació dels equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Padrisa-Martínez-Prat) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Calveras) 3ª Club Natació Sitges (Di Corrado-Martin-Lozada).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.