La marca de cremes esportives OXD presenta la seva gamma de fred

0
443

OXD presenta el gel fred i el gel fred intens, dos productes que ajuden a la recuperació muscular després de la pràctica esportiva. És molt habitual que després d\’un esforç físic important apareguin símptomes de tensió muscular, sobrecàrrega, tibantor o fatiga. Per a ajudar a l\’esportista a recuperar-se ràpidament OXD proposa la seva gamma de fred que gràcies a la seva nova fórmula aporta una immediata sensació d\’alleugeriment immediat i benestar.| En funció de la càrrega física que es realitzi és convenient usar el gel fred o el gel fred intens. Per exemple, en cas d\’esports que requereixin major desgast dels músculs com el running o el ciclisme és recomanable usar el gel de més intensitat. Ambdós vénen envasats en un @com tub de 200 ml. Per al seu ús és necessari aplicar un suau massatge sobre la zona objectiu després de realitzar l\’exercici. Es poden adquirir per separat a través de la pàgina web www.oxdsportech.com gràcies a un senzill i segur sistema de compra. El termini de lliurament de les comandes és de 48 a 72 hores i amb una compra superior a 50? els ports estan pagats. Más informació en http://www.oxdsportech.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.