La marca de cremes esportives OXD presenta la seva gamma de fred

0
860

OXD presenta el gel fred i el gel fred intens, dos productes que ajuden a la recuperació muscular després de la pràctica esportiva. És molt habitual que després d\’un esforç físic important apareguin símptomes de tensió muscular, sobrecàrrega, tibantor o fatiga. Per a ajudar a l\’esportista a recuperar-se ràpidament OXD proposa la seva gamma de fred que gràcies a la seva nova fórmula aporta una immediata sensació d\’alleugeriment immediat i benestar.| En funció de la càrrega física que es realitzi és convenient usar el gel fred o el gel fred intens. Per exemple, en cas d\’esports que requereixin major desgast dels músculs com el running o el ciclisme és recomanable usar el gel de més intensitat. Ambdós vénen envasats en un @com tub de 200 ml. Per al seu ús és necessari aplicar un suau massatge sobre la zona objectiu després de realitzar l\’exercici. Es poden adquirir per separat a través de la pàgina web www.oxdsportech.com gràcies a un senzill i segur sistema de compra. El termini de lliurament de les comandes és de 48 a 72 hores i amb una compra superior a 50? els ports estan pagats. Más informació en http://www.oxdsportech.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.