Rafa Botello setè a Laussane

0
459

Aquest passat dijous vaig participar en el mític meeting de Laussane, Athletissima és un dels millors meeting del món i que pertany a la Diamond League. Una altra vegada vaig tenir l\’oportunitat de compartir meeting amb Usain Bolt, Budisha … … … … .. El millor del millor a nivell mundial i on només tres espanyols vam tenir l\’oportunitat d\’assistir Luis Alberto Marco, el millor atleta nacional en 800 mts i Angel Mullera de Lloret de Mar i sens dubte el futur del 3000 mts obstacles a nivell nacional i europeu i per no fallar un atleta en cadira de rodes que fa que aquest país segueixi representat a nivell mundial.| La cursa va ser com m\’imaginava, ràpida des de principi i patint des del tret. Al final un setè lloc que em sap a glòria ja que es que un 1500 mts és una distància curta però sóc conscient d\’estar en aquests esdeveniments val més que el saber que no hi ha opcions d\’una bona posició. El vencedor va ser el recordman mundial de la distància el suís Marcel Hug, seguit del francès Julien Casoli finalista a Pequín i el tercer va ser el meu amic David Weir d\’Anglaterra i campió paralímpic. Una altra experiència que he pogut aprofitar i ara a entrenar 6 dies més per tornar a competir en una altra Diamond League però aquesta vegada a París per segon any consecutiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.