Gran èxit a la jornada d’sponsors de Barcelona 2010

0
421

L’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona ha estat l’escenari d’una jornada atlètica molt especial tot just 12 hores després de la disputa del Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona 2010. En aquesta ocasió no han estat els atletes professionals els que han pogut gaudir de les renovades instal•lacions i del material esportiu de darrera generació de la seu principal del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, sinó que en aquest cas la pista i les zones de salts han estat ocupades pels seus sponsors.| En aquesta competició han pres part diferents treballadors de Televisió de Catalunya (TV3), el host broadcaster del campionat; representats d’algunes de les firmes que sponsoritzen Barcelona 2010, com La Maquinista, La Caixa, Nacex, Powerade o Joma; estaments oficials, com la Diputació de Barcelona i membres de l’oficina permanent del Comitè Organitzador de Barcelona 2010. A la classificació per equips, la victòria ha estat pel conjunt de la firma esportiva Joma, que vestirà a la selecció espanyola i a l’equip de voluntaris de B10, que s’ha imposat per un escàs marge a l’equip de treballadors de Barcelona 2010 i La Caixa. La suma de punts s’ha realitzat després de la disputa dels concursos de salt d’alçada i de salt de llargada, els 100 metres i els relleus 4x100m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.