MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

0
311

Aquest divendres 9 de juliol s’ha celebrat la setzena edició del Míting d\’Atletisme Ciutat de Barcelona a l\’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’atleta madrileny Arturo Casado (CA A) ha estat el gran protagonista de la reunió ja que ha marcat la millor marca europea de la temporada als 1.500 metres amb 3’35”02. El duel interessant en salt d’alçada entre les dues millors saltadores mundials del moment, la croata Blanka Vlasic i la nord americana Claude Howard-Lowe, va caure de mans de la segona tot i que ambdues van saltar 2,00 metres. Altre prova estel·lar va ser els 1.500 m femenins on Marta Domínguez (CD Nike R) es va classificar en segona posició amb 4’04”27 aconseguit també la millor marca espanyola de l’any.| Un altre dels atletes destacats va ser Marc Orozco (FCB) que va millorar la seva marca personal dels 400 m aconseguint també la marca mínima pels europeus de Barcelona. En aquesta distància, l’atleta júnior Xavier Carrión (JAS) va aconseguir un extraordinari registre de 47”54. Seguint amb les actuacions dels catalans, Ruben Pros (M Lleida) va ser el millor dels atletes espanyols als 100 metres amb 10”58 aconseguits amb vent en contra a la semifinal. Als 400 m tanques femenins, Laia Forcadell (ISS-L’H) va marcar 58”59 i Olga Ortega (FCB) 59”66.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.