MÍTING D\’ATLETISME CIUTAT DE MATARÓ

0
342

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT – OPEN CATALUNYA
Aquest dimarts s’ha disputat la primera jornada del 90è Campionat de Catalunya Absolut d\’Atletisme–Open Catalunya i 15è Míting d\’Atletisme Ciutat de Mataró a l\’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una bona jornada atlètica on podem destacar algunes actuacions d’interès com la de l’Anna Pinero (AAC) que ha saltat 4.20 m en salt amb perxa establint un nou Rècord dels Campionats. També l’actuació de José Luís Blanco (LS) als 3.000 m obstacles amb un bon registre de 8’30”13, i Ruben Pros (M Lleida) ha marcat 10”68 als 100 m amb un vent contrari de -0.5. Les proves de 1.500 metres han estat protagonitzades per figures que han canviat la distància habitual, així en dones s’ha pogut veure un interessant duel entre Rosa Mª Morató (VtiM) i Eva Arias (VtiM) que ha estat finalment per la corredora de Navarcles amb 4’28”58 per 4’28”71 de l’Eva Arias. El duel masculí ha estat entre Carles Castillejo (Strands.com) i Ayad Lamdassem (AB) amb victòria clara pel primer amb 3’42”24 i 3’47”60 pel segon.| Cal destacar a Irache Quintanal (VTiM) i Moisès Campeny (FCB) que amb els seus triomfs augmenten els seus impressionants historials. La llançadora tarragonina aconsegueix l’onze títol de llançament de pes amb 16.29 i Campeny el desè en martell amb 63,24 metres. De les actuacions “Open” cal destacar el llançament de disc, on Mario Pestano (TC) ha vençut amb 64,78 m i Frank Casañas (PdC) ha quedat segon amb 62,81 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.