MÍTING D\’ATLETISME CIUTAT DE MATARÓ

0
406

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT – OPEN CATALUNYA
Aquest dimarts s’ha disputat la primera jornada del 90è Campionat de Catalunya Absolut d\’Atletisme–Open Catalunya i 15è Míting d\’Atletisme Ciutat de Mataró a l\’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una bona jornada atlètica on podem destacar algunes actuacions d’interès com la de l’Anna Pinero (AAC) que ha saltat 4.20 m en salt amb perxa establint un nou Rècord dels Campionats. També l’actuació de José Luís Blanco (LS) als 3.000 m obstacles amb un bon registre de 8’30”13, i Ruben Pros (M Lleida) ha marcat 10”68 als 100 m amb un vent contrari de -0.5. Les proves de 1.500 metres han estat protagonitzades per figures que han canviat la distància habitual, així en dones s’ha pogut veure un interessant duel entre Rosa Mª Morató (VtiM) i Eva Arias (VtiM) que ha estat finalment per la corredora de Navarcles amb 4’28”58 per 4’28”71 de l’Eva Arias. El duel masculí ha estat entre Carles Castillejo (Strands.com) i Ayad Lamdassem (AB) amb victòria clara pel primer amb 3’42”24 i 3’47”60 pel segon.| Cal destacar a Irache Quintanal (VTiM) i Moisès Campeny (FCB) que amb els seus triomfs augmenten els seus impressionants historials. La llançadora tarragonina aconsegueix l’onze títol de llançament de pes amb 16.29 i Campeny el desè en martell amb 63,24 metres. De les actuacions “Open” cal destacar el llançament de disc, on Mario Pestano (TC) ha vençut amb 64,78 m i Frank Casañas (PdC) ha quedat segon amb 62,81 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.