Natàlia Rodríguez: “La cita de BCN és especial”

0
433

La Revista Claror presenta en el seu número 69 una entrevista en exclusiva a Natàlia Rodríguez. L’atleta tarragonina parla de la seva cita amb els Europeus de Barcelona i també dels reptes que s’ha marcat de cara al futur
Natàlia Rodríguez és l’atleta del moment i s’ha convertit en una de les esperances de l’atletisme espanyol en els Campionats d’Europa d’Atletisme que se celebraran a Barcelona del 27 de juliol a l’1 d’agost. La corredora tarragonina parteix com una de les favorites en la seva especialitat, els 1.500 metres, després d’aconseguir el gener passat la medalla de plata als Mundials de pista coberta de Qatar.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.