Eva Arias es proclama subcampeona de Catalunya en 1.500

0
296

L\’atleta Eva Arias, del València Terra i Mar, va aconseguir la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de 1.500m.l. després de finalitzar segona el sprint final enfront de Rosa Morató, qui es va imposar amb 4:28.58. Morató, que porta els mateixos colors que Arias, va anar 13 centèsimes més ràpida que l\’actual campiona d\’Espanya de 3.000m. obstacles en el Meeting Ciutat de Mataró, la competició que acollia, en aquesta ocasió, els Campionats de Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.