DUATLONS D’ALTA MUNTANYA

0
420

Gabriel Crosas (Associació Esportiva Diedre) i Isabel Eizmendi ( Cerrr Strands triathlon) primers guanyadors de les Salomon XM Duathlon series by Buff 2010
La població Lleidatana d’Espot va organitzar la seva primera edició del duatló d’alta muntanya i ha tingut el privilegi de ser la primera prova del prestigiós circuit de 3 curses de les Salomon XM Duathlon Series by Buff , d´enguany. La competició en un mati radiant de diumenge es va iniciar amb la modalitat de ciclisme de muntanya (Btt) un total de 12 quilòmetres sempre en pujada constant fins a Superspot direcció Espot esquí , fins la primera transició a 1.908 metres d’altitud , per continuar l’ascensió però ara amb una cursa a peu de 15 quilòmetres en sentit Coma dels Estanyets , pas pel Coll del Muntanyó (2.748 metres) fins coronar el sostre de la prova i també del circuit de duatlons d’alta muntanya , Les Picardes (2.803 metres) des de aquest punt es comença un tram de forta baixada fins arribar a la zona de transició per recollir de nou les bicicletes i realitzar un vertiginós descens fins la línia d’arribada instal•lada a Espot , després de prop de 40 quilòmetres de cursa i 2.180 metres de desnivell positiu.| Dins de l’aspecte de la competició masculina es va endur la victòria Gabriel Crosas (Associació Esportiva Diedre) autor del millor parcial de cursa a peu , segment a on va agafar el cap de la duatló fins creuar la línia de meta després de 2 hores i 41 minuts i amb 35 segons d’avantatge per davant del segon classificat , Erik Diaz (Club Natació Reus Ploms)i el tercer graó del podi pel sub-23 , Joan Campte (Independent).A la classificació per equips 1º Associació Esportiva Diedre (Crosas-Chavarria-Domenech) 2º Unió Excursionista Matadepera (Serrat-Roca-Gutés) 3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Miralles) A la categoria femenina contundent victòria per la vigent campiona de Catalunya de duatlons de carretera , la Donostiarra , establerta a Barcelona , Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) amb un crono final de 3 hores i 15 minuts a tret més de cinc minuts a la segona classificada Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms) que al mateix temps només ha superat a la tercera classificada per 2 segons , Maria Fargues (Club Esportiu pedala.cat-Balaguer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.