DUATLONS D’ALTA MUNTANYA

0
311

Gabriel Crosas (Associació Esportiva Diedre) i Isabel Eizmendi ( Cerrr Strands triathlon) primers guanyadors de les Salomon XM Duathlon series by Buff 2010
La població Lleidatana d’Espot va organitzar la seva primera edició del duatló d’alta muntanya i ha tingut el privilegi de ser la primera prova del prestigiós circuit de 3 curses de les Salomon XM Duathlon Series by Buff , d´enguany. La competició en un mati radiant de diumenge es va iniciar amb la modalitat de ciclisme de muntanya (Btt) un total de 12 quilòmetres sempre en pujada constant fins a Superspot direcció Espot esquí , fins la primera transició a 1.908 metres d’altitud , per continuar l’ascensió però ara amb una cursa a peu de 15 quilòmetres en sentit Coma dels Estanyets , pas pel Coll del Muntanyó (2.748 metres) fins coronar el sostre de la prova i també del circuit de duatlons d’alta muntanya , Les Picardes (2.803 metres) des de aquest punt es comença un tram de forta baixada fins arribar a la zona de transició per recollir de nou les bicicletes i realitzar un vertiginós descens fins la línia d’arribada instal•lada a Espot , després de prop de 40 quilòmetres de cursa i 2.180 metres de desnivell positiu.| Dins de l’aspecte de la competició masculina es va endur la victòria Gabriel Crosas (Associació Esportiva Diedre) autor del millor parcial de cursa a peu , segment a on va agafar el cap de la duatló fins creuar la línia de meta després de 2 hores i 41 minuts i amb 35 segons d’avantatge per davant del segon classificat , Erik Diaz (Club Natació Reus Ploms)i el tercer graó del podi pel sub-23 , Joan Campte (Independent).A la classificació per equips 1º Associació Esportiva Diedre (Crosas-Chavarria-Domenech) 2º Unió Excursionista Matadepera (Serrat-Roca-Gutés) 3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Miralles) A la categoria femenina contundent victòria per la vigent campiona de Catalunya de duatlons de carretera , la Donostiarra , establerta a Barcelona , Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) amb un crono final de 3 hores i 15 minuts a tret més de cinc minuts a la segona classificada Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms) que al mateix temps només ha superat a la tercera classificada per 2 segons , Maria Fargues (Club Esportiu pedala.cat-Balaguer).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.