Blanco, campió de Catalunya per cinquena vegada consecutiva

0
403

Jose Luis Blanco, del C.A. La Sansi, ja és l\’atleta amb amb més Campionats de Catalunya de 3.000m. obstacles consecutius i el segon en nombre de victòries, cinc, igualat amb Constantino Miranda, Manuel Augusto Alonso i Benito Nogales, després d\’imposar-se aquesta nit en el Meeting Ciutat de Mataró, en el qual va aconseguir la millor marca de la competició, per davant de Frank Casañas i Mario Pestano, i el rècord de l\’estadi, en possessió del keniata Paul Chemase (8:30.74) des de 1995. | Blanco, que se situa a només un triomf d\’Ángel Mur, capdavanter del ránking, va vèncer amb un temps de 8:30.13, després de córrer des del primer quilòmetre, el que va durar Mohamed Jebari menjo llebre, en solitari. El romanès Alexandru Guinea, a dotze segons (8:42.72), i el gallec Juan Antonio Pousa, a 27 (8:57.34), van ser segon i tercer, respectivament. L\’atleta de La Sansi va declarar que \”veig aquest resultat com un test positiu. Em vaig copejar amb un obstacle en el genoll esquerre i vaig haver d\’afluixar el ritme a dues voltes del final, que era per a 8:25\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.