Blanco, campió de Catalunya per cinquena vegada consecutiva

0
318

Jose Luis Blanco, del C.A. La Sansi, ja és l\’atleta amb amb més Campionats de Catalunya de 3.000m. obstacles consecutius i el segon en nombre de victòries, cinc, igualat amb Constantino Miranda, Manuel Augusto Alonso i Benito Nogales, després d\’imposar-se aquesta nit en el Meeting Ciutat de Mataró, en el qual va aconseguir la millor marca de la competició, per davant de Frank Casañas i Mario Pestano, i el rècord de l\’estadi, en possessió del keniata Paul Chemase (8:30.74) des de 1995. | Blanco, que se situa a només un triomf d\’Ángel Mur, capdavanter del ránking, va vèncer amb un temps de 8:30.13, després de córrer des del primer quilòmetre, el que va durar Mohamed Jebari menjo llebre, en solitari. El romanès Alexandru Guinea, a dotze segons (8:42.72), i el gallec Juan Antonio Pousa, a 27 (8:57.34), van ser segon i tercer, respectivament. L\’atleta de La Sansi va declarar que \”veig aquest resultat com un test positiu. Em vaig copejar amb un obstacle en el genoll esquerre i vaig haver d\’afluixar el ritme a dues voltes del final, que era per a 8:25\”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.