TANCAMENT DE LES INSCRIPCIONS DE LA TRAVESSA MATAGALLS MONTSERRAT EDICIO 2010 DEL MES DE SETEMBRE

0
535

La Matagalls Montserrat 2010 arriba als 3.000 inscrits a les 24 hores d’obertura de les inscripcions.
Un cop mes queda ben pales l’èxit de la festa de l’excursionisme català, les inscripcions han quedat exhaurides 24 hores desprès d’obrir obert la nostra web. Per un costat queda pales l’èxit de la nostra organització, però per altre sap greu que una gran quantitat de esportistes que estimen la nostra activitat es quedaran enguany sense pogué participar en una de les proves mes emblemàtiques del calendari català i de les curses de la Federació d’Entitat Excursionistes de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.