XXXI EDICIÓ DE LA TRAVESSA DE MUNTANYA MATAGALLS MONTSERRAT 2010

0
424

La edició 2010 de la Travessa Matagalls Montserrat va iniciar la seva singladura a primers de febrer i hores d’ara ja esta tot a punt per obrir les inscripcions el proper dia 1 de juliol a traves de la nostra web. Aquest fenomen social com es la nomenada Festa de l’excursionisme Català, va néixer arrel de la proposta de Mn. Jaume Oliveres l’any 1902 de que aquesta travessa mai ningú la tornaria a fer, així doncs l’any 1976 tres socis del Club Excursionista de Gracia, van prendre el testimoni i en l’actualitat mes de 3.000 persones de tots els àmbits de l’esport i participen per tal d’assolir els 83,3 km. en menys de 24 hores.| Aquesta ha estat una activitat que ha estat capaç d’adaptar-se a les demandes de la societat i avui en dia compleix els requisits històrics i també es una plataforma de defensa del nostre entorn natural doncs també va estar la primera en ser auditada per Moutain Wildernes per tal d’assolir els requisits qualitatius de respecte al medi. Així doncs a partir del proper dia 1 de juliol, esperem que tots aquells que ja coneixen aquesta activitat puguin fer la seva inscripció en el període adient tenint present que al arribar al tres mil inscrits quedarà tancada la web, per tal de respectar el nostre comprimís amb el entorn natural dels tres parc per on passa la Matagalls Montserrat. També aprofitem per informar que la presentació institucional, es farà el proper dia 2 de setembre a les 19 hores al Parlament de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.