La Maquinista, al costat del Districte de Sant Andreu, organitza aquest diumenge, 4 de juliol, la III Cursa Popular per a la Integració

0
436

Atletes i campions mundials com Abel Antón, Martín Fiz, José Luis González o José Manuel Abascal, a la categoria popular, i Ait Khamouch, Iván Hompanera, José Antonio Castella o el jove Óscar Onrubia que participarà amb la handbike que li va regalar el centre comercial l\’any passat, a la categoria de discapacitats, han confirmat ja la seva participació. L\’activitat que pretén fomentar la integració a través de l\’esport es realitzarà pels carrers del districte de Sant Andreu amb el centre comercial com punt de partida i destinació final. Es tracta d\’un circuit urbà de 5 o 10 km de longitud, en funció de la categoria del participant, en el qual poden participar tant persones amb mobilitat reduïda com públic en general. Més de 2500 corredors (200 en la categoria de discapacitats) ja s\’han inscrit i han donat el seu suport a la iniciativa. | A més, el divendres 2 de juliol i el dissabte 3 es realitzarà en el centre comercial la Fira del Corredor, on es lliurarà als participants el dorsal, la samarreta i el xip per a poder participar en la cursa. Els corredors podran acostar-se el divendres de les 16.00h a les 22.00h i el dissabte de les 10.00h a les 22.00h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.