CAMPIONAT D\’ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

0
434

Catalunya, Campiona en homes i en dones
Aquest dissabte 26 de juny s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Federacions Autonòmiques de 1a. categoria a Vigo. Els equips de la Federació Catalana han aconseguit la victòria tant a la categoria masculina com a la femenina. L\’equip femení ha guanyat amb una gran diferencia de 23 punts sobre la selecció d\’Andalusia que ha quedat segona. Les atletes catalanes han guanyat en sis proves, aconseguint també quatre segons llocs i quatre tercers. | Eva Martín s\’ha imposat als 200 metres amb una marca de 24”42, Mari Carmen Gonzalez als 800 metres amb un registre de 2’07”84, Judit Pla ha guanyat els 1500 m amb 4’20”39, Eva Arias ho ha fet als 3.000 m obstacles amb una marca de 10\’14”76, Laia Forcadell als 400 m tanques amb 59”16 i Berta Castells al llançament de martell amb un millor tir de 63,62 metres. En homes, l\’equip català també ha obtingut la victòria i el campionat, però amb una justa avantatge de dos punts sobre el segon classificat, que ha estat també Andalusia. Els atletes catalans han obtingut tres victòries individuals, deu segons llocs i un tercer. Igor Bychkov ha vençut en salt amb perxa amb un registre de 5,50 m, Angel Mullera s’ha imposat als 3.000 m obstacles amb 8\’41”99 i el relleu de 4X400 metres a càrrec de J.E. Vallès, R. Montejano, P. Fradera i M. Orozco amb un temps de 3’10”34. Amb aquestes victòries, l’equip català femení ja acumula deu títols consecutius i l’equip masculí cinc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.