La 18a Pujada i la 11a Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc consolida la seva participació.

0
2340

La tradicional pujada a l\’ermita de Sant Joan que té lloc cada 24 de juny consolida la seva participació en un dia tant especial com és Sant Joan.
Uns 50 caminadors han pres part en la 11ª Caminada mentre que 90 corredors han participat en la 18ª Pujada a l’Ermita de Sant Joan. La pujada, amb una distància de 9,5 Qm, ha estat guanyada en categoria masculina per Sergi Casas del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 38 minuts i 33 segons, mentre que en categoria femenina s’ha imposat Carme Millan del Maratonians del Segre amb un temps del 54 minuts i 5 segons. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, col·laboradors i Protecció Civil de Montblanc. Les classificacions i fotos de la prova es poden consultar a la pàgina web del club www.atletisme.com/clubs/montblanc .Alguns dels participants participaran en la combinada de BTT que tindrà lloc el diumenge 27 de juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.