CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA DE TRIATLÓ DE MUNTANYA ABSOLUT TRIPLET PELS TRIATLETES DEL CLUB NATACIÓ REUS PLOMS

0
413

Balaguer va acollir el Campionat Nacional de Catalunya absolut de triatló de muntanya , tancant un cap de setmana de dues proves de triatló , les dues sota l’organització del Club Esportiu Pedala.cat. A la vessant esportiva es va donar un èxit aclaparador per part dels triatletes del Club Natació Reus Ploms, assolint un difícil triplet , guanyant les classificacions individuals i la dels equips masculins. | Dins de la categoria individual masculina , el triatleta de Castellterçol Erik Diaz(Club Natació Reus Ploms) es va endur la victòria i el títol de Campió de Catalunya amb un temps final de 1 hora i 48 minuts creuant la línea d’arribada , i una avantatge de més de 3 minuts per davant del segon classificat Albert Rovira (Club Triatló Costa Barcelona-Maresme) i com a tercer classificat el triatleta de Falç Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista).Per equips primera posició del Club Natació Reus Ploms (Diaz-Calmet-Anton) 2º Club Triatló Costa Barcelona-Maresme (Rovira-Relaño-Muñio) i com a tercer els amfitrions Club Esportiu Pedala.cat (Bosch-Fargues-Salvadó). A la categoria femenina , contundent victòria i títol de Campiona de Catalunya per la local Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms) autora del millor parcial al segment de bicicleta de muntanya i que va creuar la línia d’arribada amb un temps final de 2 hores i 20 minuts i un marge de prop de 10 minuts per davant de la segona classificada , la també local Maria Fargues (Club Esportiu Pedala.cat)completant el tercer graó del podi absolut, la junior Anna Noguera (club Atlètic Igualada-triatló). Aquesta triatló es va disputar sota la distancia Sprint : 750 metres de natació al pantà de Sant Llorenç , tot seguit els 26 quilometres de bicicleta de muntanya i per acabar 5.000 metres de cursa a peu en un traçat urbà per Balaguer , incloent-hi el temut tram d’escales amb els seus 254 esglaons. PEU DE FOTO : els dos Campions de Catalunya Erik Diaz i Mireia Santesmases (ambdós del Club Natació Reus Ploms)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.