CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA DE TRIATLÓ DE MUNTANYA ABSOLUT TRIPLET PELS TRIATLETES DEL CLUB NATACIÓ REUS PLOMS

0
319

Balaguer va acollir el Campionat Nacional de Catalunya absolut de triatló de muntanya , tancant un cap de setmana de dues proves de triatló , les dues sota l’organització del Club Esportiu Pedala.cat. A la vessant esportiva es va donar un èxit aclaparador per part dels triatletes del Club Natació Reus Ploms, assolint un difícil triplet , guanyant les classificacions individuals i la dels equips masculins. | Dins de la categoria individual masculina , el triatleta de Castellterçol Erik Diaz(Club Natació Reus Ploms) es va endur la victòria i el títol de Campió de Catalunya amb un temps final de 1 hora i 48 minuts creuant la línea d’arribada , i una avantatge de més de 3 minuts per davant del segon classificat Albert Rovira (Club Triatló Costa Barcelona-Maresme) i com a tercer classificat el triatleta de Falç Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista).Per equips primera posició del Club Natació Reus Ploms (Diaz-Calmet-Anton) 2º Club Triatló Costa Barcelona-Maresme (Rovira-Relaño-Muñio) i com a tercer els amfitrions Club Esportiu Pedala.cat (Bosch-Fargues-Salvadó). A la categoria femenina , contundent victòria i títol de Campiona de Catalunya per la local Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms) autora del millor parcial al segment de bicicleta de muntanya i que va creuar la línia d’arribada amb un temps final de 2 hores i 20 minuts i un marge de prop de 10 minuts per davant de la segona classificada , la també local Maria Fargues (Club Esportiu Pedala.cat)completant el tercer graó del podi absolut, la junior Anna Noguera (club Atlètic Igualada-triatló). Aquesta triatló es va disputar sota la distancia Sprint : 750 metres de natació al pantà de Sant Llorenç , tot seguit els 26 quilometres de bicicleta de muntanya i per acabar 5.000 metres de cursa a peu en un traçat urbà per Balaguer , incloent-hi el temut tram d’escales amb els seus 254 esglaons. PEU DE FOTO : els dos Campions de Catalunya Erik Diaz i Mireia Santesmases (ambdós del Club Natació Reus Ploms)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.