ESCOLA ESPORTIVA JAUME LOPEZ D\’EGEA

0
310

Hem creat una nova escola d\’atletisme a Santa Coloma de Gramenet. El nostre ideari o presentacion aquesta escola està en el blog.
Entrenaments divertits i sense pretension de resultats
És vital no pressionar al xaval amb resultats i entrenaments aclaparadors, perquè sinó desertarà d\’aquest esport. A de anar assaborint a poc a poc l\’esforç de córrer perquè asseu sensacions reconfortants i sobretodo la satisfacció que un sent quan acaba una bona sessió. Crec que és bo ensenyar als nens i joves a descobrir les sensacions que es tenen practicant l\’atletisme. Avui dia té un valor incalculable una de les virtuts mes importants que té l\’atletisme: l\’esperit de superació personal. Aquesta virtut és un antídot molt eficaç per a algunes manipulacions de la nostra societat actual. El nostre esport és molt pur i senzill. | Hi ha uns reptes mesurables en espai i temps on és impossible la falsedat. Això fa que la realitat no pugui deformar-se, hi ha jutges, distàncies exactes, cronos, control antidoping, foto finis, xips, i si les distàncies són llargues, controls. I si un truà decideix mentir sobre una marca o posició tenim Internet per a desemmascarar-lo. Tot això fa que el nostre esforç sigui valorat en la seva justa mesura i aprenguem a acceptar les diferències físiques, qüestió aquesta ultima que motiva per a entrenar mes i d\’una manera neta intentem la millora.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.