ESCOLA ESPORTIVA JAUME LOPEZ D\’EGEA

0
425

Hem creat una nova escola d\’atletisme a Santa Coloma de Gramenet. El nostre ideari o presentacion aquesta escola està en el blog.
Entrenaments divertits i sense pretension de resultats
És vital no pressionar al xaval amb resultats i entrenaments aclaparadors, perquè sinó desertarà d\’aquest esport. A de anar assaborint a poc a poc l\’esforç de córrer perquè asseu sensacions reconfortants i sobretodo la satisfacció que un sent quan acaba una bona sessió. Crec que és bo ensenyar als nens i joves a descobrir les sensacions que es tenen practicant l\’atletisme. Avui dia té un valor incalculable una de les virtuts mes importants que té l\’atletisme: l\’esperit de superació personal. Aquesta virtut és un antídot molt eficaç per a algunes manipulacions de la nostra societat actual. El nostre esport és molt pur i senzill. | Hi ha uns reptes mesurables en espai i temps on és impossible la falsedat. Això fa que la realitat no pugui deformar-se, hi ha jutges, distàncies exactes, cronos, control antidoping, foto finis, xips, i si les distàncies són llargues, controls. I si un truà decideix mentir sobre una marca o posició tenim Internet per a desemmascarar-lo. Tot això fa que el nostre esforç sigui valorat en la seva justa mesura i aprenguem a acceptar les diferències físiques, qüestió aquesta ultima que motiva per a entrenar mes i d\’una manera neta intentem la millora.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.