ES CELEBRA A BARBERÀ LA ÚLTIMA CONCENTRACIÓ DE L\’AAC I CLUBS ASSOCIATS

0
1235

Més de 90 atletes es donen cita a la última concentració
El dia de la revetlla de Sant Joan ha estat finalment el triat per realitzar la darrera Concentració que aquesta temporada han iniciat l\’Agrupació Atlètica i els seus clubs associats a les pistes de Barberà del Vallès.
Atletes de l\’Agrupació, del UA Barberà i la UGE Badalona s\’han donat cita. Més de 90 atletes i 16 monitors han pres part en aquesta jornada que ha estat marcada principalment per una part lúdica donat que ens trobem en final de temporada.| La jornada ha transcorregut amb total normalitat i s\’han pogut realitzar totes les activitats que tenien programades finalitzant aquesta vegada a la Piscina de Barberà tots els nens i monitors. Ja s\’està començant a gestar la temporada vinent i, de moment, es creu que podrem continuar realitzant aquestes jornades ja que els nens participen amb molt d\’entusiasme i s\’ho passen molt be. És una activitat que agraeixen molt i que els treu de l\’activitat diaria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.