ES CELEBRA A BARBERÀ LA ÚLTIMA CONCENTRACIÓ DE L\’AAC I CLUBS ASSOCIATS

0
1435

Més de 90 atletes es donen cita a la última concentració
El dia de la revetlla de Sant Joan ha estat finalment el triat per realitzar la darrera Concentració que aquesta temporada han iniciat l\’Agrupació Atlètica i els seus clubs associats a les pistes de Barberà del Vallès.
Atletes de l\’Agrupació, del UA Barberà i la UGE Badalona s\’han donat cita. Més de 90 atletes i 16 monitors han pres part en aquesta jornada que ha estat marcada principalment per una part lúdica donat que ens trobem en final de temporada.| La jornada ha transcorregut amb total normalitat i s\’han pogut realitzar totes les activitats que tenien programades finalitzant aquesta vegada a la Piscina de Barberà tots els nens i monitors. Ja s\’està començant a gestar la temporada vinent i, de moment, es creu que podrem continuar realitzant aquestes jornades ja que els nens participen amb molt d\’entusiasme i s\’ho passen molt be. És una activitat que agraeixen molt i que els treu de l\’activitat diaria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.