Arriba una nova edició de la Núria-Queralt

0
486

Els propers dies 3 i 4 de juliol tindrà lloc la XX Travessa Núria-Queralt, una prova organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans i puntuable per la XIII Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. L’itinerari de la prova, a fer en menys de 24 hores, començarà al santuari de Núria (Ripollès) a les 16 h del dissabte dia 3. La caminada transcorre per senders de muntanya que permetran gaudir dels bells paisatges del Ripollès i del Berguedà fins al santuari de Queralt i el parc del Lledó, de Berga, que per tercer any consecutiu serà el punt d’arribada de la travessa. | El recorregut, de 96 km, 4.100 m de desnivell positiu i 5.400 m de negatiu no deixarà indiferents als marxaires més exigents. L’organització té previstos diferents controls de pas obligatoris, amb avituallaments sòlids, fruita i líquids. Els participants que arribin als controls fora de l’hora límit de pas no podran continuar la travessa. Abans de la sortida s’entregarà a cada participant un full de ruta amb la descripció detallada del recorregut, l’horari màxim d’arribada als controls i el gràfic de la travessa amb els desnivells.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.