Arriba una nova edició de la Núria-Queralt

0
368

Els propers dies 3 i 4 de juliol tindrà lloc la XX Travessa Núria-Queralt, una prova organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans i puntuable per la XIII Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. L’itinerari de la prova, a fer en menys de 24 hores, començarà al santuari de Núria (Ripollès) a les 16 h del dissabte dia 3. La caminada transcorre per senders de muntanya que permetran gaudir dels bells paisatges del Ripollès i del Berguedà fins al santuari de Queralt i el parc del Lledó, de Berga, que per tercer any consecutiu serà el punt d’arribada de la travessa. | El recorregut, de 96 km, 4.100 m de desnivell positiu i 5.400 m de negatiu no deixarà indiferents als marxaires més exigents. L’organització té previstos diferents controls de pas obligatoris, amb avituallaments sòlids, fruita i líquids. Els participants que arribin als controls fora de l’hora límit de pas no podran continuar la travessa. Abans de la sortida s’entregarà a cada participant un full de ruta amb la descripció detallada del recorregut, l’horari màxim d’arribada als controls i el gràfic de la travessa amb els desnivells.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.