El corredor JUST SOCIATS va tornar al camí de la victòria al imposar-se ahir en la Cursa de muntanya del Pedraforca, amb un temps de 1h 37\’46\”

0
426

SOCIATS va treballar la victòria en el darrer tram de pujada abans d\’arribar al Coll del Verdet, quan va poder marcar diferencies amb el valencià RAMON RECATALÀ i amb el berguedà JOAN FREIXA.
Ja de baixada, SOCIATS va augmentar el marge respecte als seus mes immediats perseguidors, creuant la linea d\’arribad amb nou rècord de la prova que ell mateix tenia des de fa dos anys amb 1h39\’08\”.| La classificació final de la prova va estar: 1er JUST SOCIATS 1h37\’46\” CA MANRESA – SELECCIÓ CATALANA 2on TOTI BES 1h39\’31\” SELECCIÓ CATALANA 3er RAMON RECATALA 1h39\’36\” SELECCIÓ VALENCIANA 4art JOAN FREIXA 1h41\’24\” MOUNTAIN RUNNERS DEL BERGUEDÀ En categoria femenina, es va imposar amb autoritat la manresana NÚRIA PICAS que va dominar la cursa des de el mateix inici.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.