Mònica Ardid i Jessed Hernàndez, campions d\’Espanya de curses verticals

0
412

El passat diumenge 20 de juny es va celebrar el Campionat d’Espanya de Curses Verticals amb la disputa del Quilòmetre Vertical de Peñalara (a la serra de Guadarrama, Segovia) amb un domini gairebé absolut dels corredors catalans. Pel què fa a la cursa en categoria masculina, ja des del tret de sortida es va escapar un grup integrat pels catalans Jessed Hernàndez (AE Diedre) i Agustí Roc (AE Mountain Runners del Berguedà), juntament amb el mallorquí Tòfol Castañer i l’aragonès Luis Alberto Hernando. Finalment, Hernàndez es va avançar als seus rivals per proclamar-se campió d’Espanya per davant d’Hernando i Castañer. Roc, per la seva part, ocupà la 4a posició.| Per altra banda, en categoria femenina també hi va haver victòria per una catalana: en aquesta cas per Mònica Ardid (UA Terrassa SE), que va imposar-se a l’andalusa Blanca Maria Serrano i a la corredora basca Alizia Olazabal. La també catalana Laia Andreu (UE Vic) va assolir una meritòria 4a posició. Les categories inferiors El mateix escenari també fou el triat per la disputa del I Campionat d’Espanya en la categoria sub-18. La victòria en aquest cas fou per Álvaro Sumozas, tot i que hem de destacar l’excel·lent paper dels nostres representants, tots dos membres del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya (CTCMC), Nil Corominas (UE Vic) i Oriol Asensio (CE Sant Vicenç), segon i tercer respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.