Quedada Strands – Train with de legends

0
332

El dissabte 19 de juny, a partir de les 9.30, farem un entrenament amb el Campíó del Món de Marató, Martín Fiz. Podràs compartir una estona amb un dels millors maratonians de la història i posar-te a prova corrent uns quilòmetres al seu costat. La trobada es farà al Moll de Marina de Barcelona i es sortejaran diversos obsequis d\’strands. També hi participarà l\’atleta català Roger Roca, Campió d\’Espanya de Marató i diverses vegades campió de Catalunya en distàncies que abarquen els 3000m fins a la marató. Ja et pots apuntar gratuïtament, seguint l\’enllaç. http://www.strands.com/events/quedada-strands-train-with-the-legends-barcelona

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.