Quedada Strands – Train with de legends

0
435

El dissabte 19 de juny, a partir de les 9.30, farem un entrenament amb el Campíó del Món de Marató, Martín Fiz. Podràs compartir una estona amb un dels millors maratonians de la història i posar-te a prova corrent uns quilòmetres al seu costat. La trobada es farà al Moll de Marina de Barcelona i es sortejaran diversos obsequis d\’strands. També hi participarà l\’atleta català Roger Roca, Campió d\’Espanya de Marató i diverses vegades campió de Catalunya en distàncies que abarquen els 3000m fins a la marató. Ja et pots apuntar gratuïtament, seguint l\’enllaç. http://www.strands.com/events/quedada-strands-train-with-the-legends-barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.