La Cursa Ciutat de Barberà el 27 de juny

0
572

A punt de tancar les inscripcions de la Cursa
L’11a edició de la Cursa Ciutat de Barberà es celebrarà el proper diumenge 27 de juny amb l’objectiu de mantenir-se com una prova atractiva pels habituals de les curses en ruta i atraure un major nombre de barberencs.| Després de l’èxit registrat l’any passat en la celebració del 10è aniversari de la prova, l’entitat organitzadora, la Unió Atlètica Barberà, ha obert un procés de reflexió per tal d’adaptar la cursa a les necessitats actuals, un procés que s’espera pugui donar resultats en l’edició del 2011 i que enguany es nota en la pèrdua de l’afegit a la prova Cursa contra el Racisme. Tot i no comptar aquest 2010 amb la contribució solidària cal destacar que en els darrers 10 anys aquesta acció ha permès a l’organització aportar a SOS Racisme gairebé 6.000 euros en concepte de donatiu. I per tant, es fa una valoració molt positiva de la relació mantinguda. Però en aquesta ocasió s’ha preferit centrar tots els esforços organitzatius en millorar els serveis als atletes, augmentar el nombre de corredors locals i seguir fomentant la participació femenina. Esportivament parlant la prova mantindrà el format de la darrera edició. Es desenvoluparà en un circuit urbà i cèntric de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme de Can Llobet. Les bondats del recorregut queden paleses en els temps dels classificats de l’any passat, els primers atletes la van fer a 3’03’’ el quilòmetre, 28 per sota de 3’30’’ i 94 van fer-la per sota de 4’ el quilòmetre. La sortida serà a les 10h i es lliuraran trofeus als tres primers classificats segons categories d’edat. A més, també es celebraran dues curses més reservades als més menuts que es portaran a terme a la mateixa pista d’atletisme. Així amb total seguretat els nascuts a amb posterioritat al 2001 faran una volta i entre el 1997 i el 2000 dues. Aquestes curses es faran després de la cursa gran, estant previstes les sortides a les 11h i a les 11.15h. Les inscripcions per a les dues curses petites són gratuïtes i la inscripció per a la Cursa de 5km és de 7€ si es córrer amb el xip groc propi i de 8€ si no es té xip en propietat. Les inscripcions es poden fer a través d’internet a l’apartat habilitat a http://cursadebarbera.blogspot.com/ o presencialment a l’oficina de la UA Barberà a les pistes de Can Llobet de 18h a 20h els dimecres i els divendres. Com sempre, la participació a la cursa serà reconeguda per l’organització amb diversos obsequis i serveis. Després d’obsequiar l’any passat una tovallola enguany es torna a donar una samarreta, però tenint en compte les dates en que es fa la cursa serà una samarreta tècnica de tirants ideal per córrer. Més informació: http://cursadebarbera.blogspot.com/ Fisonomia del recorregut (Miquel Pucurull): http://cursabarberavalles.blogspot.com/ Resultats 2009: http://www.atletisme.com/classificacions/barbera/res2009g.htm Fotografies 2009: http://picasaweb.google.com/cursadebarbera

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.