MERCÈ ROSICH, GUARDONADA AMB EL I PREMI A LA DONA DIRIGENT ESPORTIVA

0
522

Mercè Rosich, Directora Tècnica de la Federació Catalana i Presidenta del Club Atlètic Manresa, ha estat guardonada amb el primer Premi a la Dona Dirigent Esportiva 2010. Aquest reconeixement vol promoure la participació de les dones a les juntes directives, fent visible així el paper i la incidència de les dones en el lideratge esportiu.| La dirigent Mercè Rosich ha estat escollida entre un total de 21 nominades per un jurat format pel president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, la Secretària General de l\’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, la directora de l\’Institut Català de les Dones, Anna Solà, el Cap d\’Esports de TV3, Josep Maria Farràs, la Cap de Relacions Externes i Organització del Futbol Femení del RCD Espanyol, Patrícia Comas, i el President del CN Barcelona, Sebastià Millans. Aquest jurat es va reunir divendres a la seu de la UFEC i va decidir premiar Rosich per la seva trajectòria professional, el lideratge, i la varietat d\’organitzacions en què ha tingut un paper destacat. La trajectòria de Rosich comença el 1975 com a promotora de l\’Escola Manresana d\’Atletisme. Uns anys més tard, al 1983, va ser membre fundadora de l\’Associació Catalana de Psicologia de l\’Esport. La seva vessant directiva comença el 1994, quan va ser nomenada vicepresidenta del Club Atlètic Manresa, càrrec que va ocupar fins al 1999. Un any més tard, va passar a ser la seva presidenta, al mateix temps que es convertia en directora tècnica de la Federació Catalana d\’Atletisme, i vocal de la Junta Directiva d\’aquesta federació, càrrecs que compagina avui en dia. Així mateix, des del 2001 és també directora de l\’Escola d\’Entrenadors d\’Atletisme. El guardó es lliurarà en l\’acte de cloenda de la primera Jornada de lideratge esportiu femení, que tindrà lloc el proper 16 de juny al Museu i Centre d\’Estudis de l\’Esport Melcior Colet, organitzada per la UFEC, amb la col·laboració de la Secretaria General de l\’Esport i la Universitat Pompeu Fabra.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.