CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

0
480

El proper dissabte 19 de juny se celebrarà la jornada final del Campionat de Catalunya Cadet a l\’Estadi Municipal Josep Maria Pallàs de Vic. En aquesta jornada final participen els atletes que es van classificar a la jornada prèvia celebrada el passat 22 de maig a Terrassa, i que són les setze millors marques per categoria i prova, excepte als concursos i a les curses de 600 i 1000 metres que seran dotze. Prop de mig miler d\’atletes catalans participaran en aquests campionats autonòmics, en els que la jornada atlètica començarà a les 10.30 hores, i a partir de les 15.30 h per la tarda.| Cal destacar també que aquest Campionat de Catalunya és també el Memorial Josep Maria Vilà que enguany celebra el 10è aniversari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.