DOS TRIATLONS AQUEST CAP DE SETMANA A BALAGUER

0
425

El Club Esportiu Pedala.cat es l’organitzador aquest cap de setmana de dos triatlons a Balaguer , el primer d’ells el proper dissabte a la tarda sota la mitja distancia o mig ironman , una competició que ja va tancar amb rècord de més de 330 inscrits gairebé dos mesos abans de la seva celebració . | El primer segment de natació de 1.900 metres es farà al pantà de Sant Llorenç a on les seves aigües es troben a una temperatura de menys de 18 graus , el que permetrà els vestits de neoprè , tot seguit 93 quilòmetres de ciclisme de carretera , acumulant un total de 1.500 metres d’ascens i travessant les poblacions de Gerb-Vilanova de la sal-Les avellanes-Port d´Àger-Àger-Agulló-Port d´Àger-les avellanes-Os de Balaguer-Tartareu-Vilamajor-Les avellanes i Balaguer i per acabar 21 quilòmetres de cursa a peu , un traçat de 3 voltes totalment pla combinant zones de gespa , asfalt i camins de terra, fins creuar la línia de meta instal·lada a la passarel·la nova. De tots els inscrits a priori els favorits son : Marc Trias (Club Triatló Manresa) guanyador l’any passat , així com els “top-ten” del 2009 , Toni Pallares (Club Triatló Vallirana) i Aristides Miranda (Club Natació Reus Ploms) i així com el local Eduard Barceló (Club esportiu Pedala.cat)i els triatletes del Club Natació Reus ploms encapçalats per Erik Diaz i Ricard Calmet.A la vessant femenina el Club triatló Sant Joan de les Abadesses , presenta un bon equip de la mà de Alba Xandri , guanyadora enguany del triatló de les mateixes distancies a Banyoles i Nuria Pubill , 5ª classificada també a Banyoles. A l’endemà diumenge , es celebrarà el Campionat de Catalunya absolut de triatló de muntanya , els triatletes aquest cop faran front a 750 metres de natació al pantà de Sant LLorenç , tot seguit 26 quilòmetres en bicicleta de muntanya , acumulant 600 metres d’ascens i per acabar 5.000 metres de cursa a peu un circuit urbà per Balaguer que inclou l’espectacular tram d’escales amb 254 esglaons. Entre els participants s’han inscrits els vigents sots-campions de Catalunya absoluts , Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista) i la local Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms). PEU DE FOTO : Els triatletes catalans tenen una doble cita a Balaguer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.