DOS TRIATLONS AQUEST CAP DE SETMANA A BALAGUER

0
315

El Club Esportiu Pedala.cat es l’organitzador aquest cap de setmana de dos triatlons a Balaguer , el primer d’ells el proper dissabte a la tarda sota la mitja distancia o mig ironman , una competició que ja va tancar amb rècord de més de 330 inscrits gairebé dos mesos abans de la seva celebració . | El primer segment de natació de 1.900 metres es farà al pantà de Sant Llorenç a on les seves aigües es troben a una temperatura de menys de 18 graus , el que permetrà els vestits de neoprè , tot seguit 93 quilòmetres de ciclisme de carretera , acumulant un total de 1.500 metres d’ascens i travessant les poblacions de Gerb-Vilanova de la sal-Les avellanes-Port d´Àger-Àger-Agulló-Port d´Àger-les avellanes-Os de Balaguer-Tartareu-Vilamajor-Les avellanes i Balaguer i per acabar 21 quilòmetres de cursa a peu , un traçat de 3 voltes totalment pla combinant zones de gespa , asfalt i camins de terra, fins creuar la línia de meta instal·lada a la passarel·la nova. De tots els inscrits a priori els favorits son : Marc Trias (Club Triatló Manresa) guanyador l’any passat , així com els “top-ten” del 2009 , Toni Pallares (Club Triatló Vallirana) i Aristides Miranda (Club Natació Reus Ploms) i així com el local Eduard Barceló (Club esportiu Pedala.cat)i els triatletes del Club Natació Reus ploms encapçalats per Erik Diaz i Ricard Calmet.A la vessant femenina el Club triatló Sant Joan de les Abadesses , presenta un bon equip de la mà de Alba Xandri , guanyadora enguany del triatló de les mateixes distancies a Banyoles i Nuria Pubill , 5ª classificada també a Banyoles. A l’endemà diumenge , es celebrarà el Campionat de Catalunya absolut de triatló de muntanya , els triatletes aquest cop faran front a 750 metres de natació al pantà de Sant LLorenç , tot seguit 26 quilòmetres en bicicleta de muntanya , acumulant 600 metres d’ascens i per acabar 5.000 metres de cursa a peu un circuit urbà per Balaguer que inclou l’espectacular tram d’escales amb 254 esglaons. Entre els participants s’han inscrits els vigents sots-campions de Catalunya absoluts , Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista) i la local Mireia Santesmases (Club Natació Reus Ploms). PEU DE FOTO : Els triatletes catalans tenen una doble cita a Balaguer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.