CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR-PROMESA

0
492

El proper diumenge 20 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa a l\’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona. Es realitzaran a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 10.00 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. Aquests dos campionats arriben a l\’edició número vint-i-cinc i està prevista la participació de més de mig miler d’atletes catalans en lluita per a aconseguir el títol autonòmic de la categoria.| Aquests Campionats de Catalunya seran una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels corresponents Campionats d\’Espanya. Ambdues categories se celebraran el cap de setmana del 3 i 4 de juliol, a Castelló el de categoria júnior i a Calvià (Mallorca) el de categoria promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.