DOS AMBAIXADORS DE BARCELONA 2010 RECOLZARAN A PANAYOTOU AL SEU ÚLTIM REPTE

0
491

La ultramaratoniana grega correra des del matí al migdia 24 hores seguides per sensibilitzar a la societat de la importància de l’esport a la integració
Dos dels ambaixadors de Barcelona 2010, els ex campions mundials de marató Martín Fiz i Abel Antón, participaran a la presentació de la Carrera per la Integració que organitza el centre comercial La Maquinista el proper divendres al migdia. L’acte s’ha programat per coincidir amb l’arribada de la ultramaratoniana establerta a Barcelona Alexandra Panayotou, que conclourà en aquest moment, a les 12:45, el darrer dels seus grans desafiaments.| L’atleta grega d’origen irlandès durà a terme una insòlita acció solidària amb l’objectiu de recolzar la integració a l’esport, especialment dirigida per persones amb dificultats de pràctica o discapacitat. El nou repte de la corredora, que de nou portarà el peluix de Barni a la seva motxilla, consisteix en córrer ininterrumpidament durant les 24 hores prèvies a la mencionada presentació. Panayotou iniciarà l’aventura a les 12:45 del dia anterior, el dijous 10 de juny. L’atleta realitzarà la seva gesta a un circuit de 1,4 km de distància situat al voltant del centre comercial, amb principi i final a la Plaça del Rellotge de La Maquinista. A cada volta travessarà les instal—lacions de la Maquinista. Panayotou estarà acompanyada per tots els atletes que vulguin unir-se i contribuir a aquest gest solidari durant el transcurs de les 24 hores. La Maquinista donarà 1 euro per volta completada i persona, tant d’Alexandra, com de tots els corredors que l’acompanyin i recolzin durant la duració del desafiament. Durant la nit s’organitzarà una serp multicolor, portant tots els corredors entorxes de llum. També s’instal—larà un punt de recollida Sabatilles Solidàries del projecte de la associació Corredors.cat. en el que tots aquells que vulguin desprendre’s d’algun parell de velles sabatilles d’esport ho faci sabent que aniran destinades a una ONG que les repartirà entre els més necessitats. En aquests moments són ja molts els afeccionats corredors o no, que han manifestat el seu desig d’acompanyar en algun moment a la fondista de Sant Vicens de Montalt. Ex atletes, periodistes, polítics i empresaris formen part d’una llista que segurament anirá incrementant-se en les properes hores. La quantitat que es recapti es destinarà a associacions esportives que promoguin la integració o estiguin dedicades a l’esport per persones amb discapacitat, a través del propi Districte de Sant Andreu. D’entre els reptes que Panayotou ha realitzat als darrers anys sobresurt el que va arribar a terme fa un any, recorrent 2.010 quilòmetres a un mes, a raó de 70 quilòmetres diaris. El dia 30 de maig, com a preparació per aquest repte del dia 10 de juny, va córrer La Cursa al costat de Barni, però abans va venir a Barcelona corrents des de la seva residència a Sant Vicens de Montalt, cobrint en total 53 quilòmetres entre les 4 del matí i les 11:30, quan va fer la seva entrada a la plaça de Catalunya. Panayotou s’ha enfrontat en dues ocasions amb les 24 hores corrents, una d’elles a pista, a l’Estadi Joan Serrahima. La seva millor marca a la distància és de 165,300 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.