DESAFIAMENT d\’ALEXANDRA per LA INTEGRACIÓ. 10/11 juny.

0
487

La ultra-fondista grega, establerta a BCN, Alexandra Panayotou, portarà a terme una insòlita acció solidària amb l\’objectiu de donar suport a la integració en l\’esport, especialment dirigida a persones amb dificultats de pràctica i/o discapacitat. El desafiament d\’Alexandra consistirà a córrer ininterrompudament durant les 24 hores prèvies a la presentació de la III Carrera per la Integració de La Maquinista, per un circuit de 1.4 km de distància situat al voltant del centre comercial, amb principi i final a la Plaça del Rellotge del mateix centre, acompanyada per tots els atletes que vulguin unir-se i contribuir a aquest gest solidari durant el transcurs d\’aquestes 24h. | La Maquinista donarà 1€ per volta completada i persona, tant d\’Alexandra, com de tots els corredors que li acompanyin i abrigallin durant la durada del desafiament. Durant la nit s\’organitzarà una serp multicolor, portant tots els corredors torxes de llum. Aquesta donació anirà destinada a associacions esportives que promoguin la integració o estiguin dedicades a l\’esport per a persones amb discapacitat, a través del propi Districte de Sant Andreu. El desafiament comencarà a les 12:00 del dijous, 10 de juny per acabar el divendres amb la presentació de la cursa de La Maquinista que es farà el diumenge 4 de juliol, que tancarà la Challenge BCN 10K.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.