Burriac ATAC 2010 obre inscripcions

0
415

Avui dia 9 de juny, el Centre Excursionista Vilassar de Mar obre les inscripcions a la que és ja sisena edició de la cursa nocturna Burriac ATAC! Aquest any, puntuable pel Circuit català de curses de muntanya i com sempre amb alguna sorpresa reservada pel mateix dia de la cursa. També com l\’any passat abans de la cursa es celebrarà la Marrec ATAC! Una activitat no competitiva per nenes i nens de zero a catorze anys. I com no, també i tornem amb el concurs de fotos i tots els premis especials de cada edició.| Recordeu que les places són limitades. Per més informació podeu consultar a la web de la cursa www.burriacatac.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.