VI Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu-

0
335

Diumenge 6 de juny es va celebrar la VI Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu- amb una nodrida participació de corredors i corredores que van gaudir, una vegada més, del magnífic paratge del Collsacabra i de l’hospitalitat dels veïns del poble, que fan tot el possible per a que tothom s’ho passi bé. La cursa de 10 kms, pel camí antic de Cantonigròs a Tavertet, va ésser precedida per dues proves infantils de 800 i 2.400 metres . En total van participar 208 atletes, i com ve essent tradicional en la majoria de curses actualment, totes les carreres van experimentar un notable increment respecte de l’any passat, en especial les dels nens i nenes.| Els tres primers classificats de les curses dels grans van ser: Jordi Alsina, que córrer els 10 kms en 36’15 Jaume Aragonés, en 38’00 Marcel·li Acedo, en 40’18 I les tres primeres dones: Carme Muntal, que la va fer en 49’03 Carmen Cubero, en 50’56 Cristina Gutierrez Martín, en 52’08 Un matí esplèndid pel que fa a la vessant esportiva, i també a l’emotiva, tot rendint homenatge a Ramon Oliu -nascut a Cantonigròs i mort fa cinc anys a Estats Units- qui fou el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.