VI Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu-

0
404

Diumenge 6 de juny es va celebrar la VI Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu- amb una nodrida participació de corredors i corredores que van gaudir, una vegada més, del magnífic paratge del Collsacabra i de l’hospitalitat dels veïns del poble, que fan tot el possible per a que tothom s’ho passi bé. La cursa de 10 kms, pel camí antic de Cantonigròs a Tavertet, va ésser precedida per dues proves infantils de 800 i 2.400 metres . En total van participar 208 atletes, i com ve essent tradicional en la majoria de curses actualment, totes les carreres van experimentar un notable increment respecte de l’any passat, en especial les dels nens i nenes.| Els tres primers classificats de les curses dels grans van ser: Jordi Alsina, que córrer els 10 kms en 36’15 Jaume Aragonés, en 38’00 Marcel·li Acedo, en 40’18 I les tres primeres dones: Carme Muntal, que la va fer en 49’03 Carmen Cubero, en 50’56 Cristina Gutierrez Martín, en 52’08 Un matí esplèndid pel que fa a la vessant esportiva, i també a l’emotiva, tot rendint homenatge a Ramon Oliu -nascut a Cantonigròs i mort fa cinc anys a Estats Units- qui fou el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.