ELS 10 DE SANTA ES CONSOLIDEN. GRAN PARTICIPACIÓ EN LES TRES CURSES

0
462

Com ja és habitual, el passat diumenge 6 de juny, a les 9:15, va començar la tercera edició d’Els 10 de Santa, cursa popular que té lloc dins del marc de la Festa d l’Esport. Abans, es van córrer dues curses, una de 3.000 metres i una altra de 1.000 que, tot i ploure força uns minuts abans, van poder desenvolupar-se amb tota normalitat.| Pel que fal als 10.00. hi va haver una gran participació; es va arribar -entre inscripcions “on line” i presencials- al nombre de 800, que és el que el Club organitzador, CEF Fem Força, s’havia proposat d’aconseguir. A la fi, en van acabar 702. El primer lloc de la general masculina va ser per a Marc Otero, que ja havia estat el vencedor de la 1ª edició. En la categoría femenina va guanyar, un cop més, l’atleta local Montse Martínez. L’atleta local, i membre del Cef Fem Força de Santa, Antonio López Márquez, va fer un temps magnífic, arrivant en quart lloc de la general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.