II AQUATLÓ DE PLATJA D´ARO

0
446

Jordi Carrasco (Club Natació Caldes de Montbui) i Belén Hidalgo (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) s’imposen al primer aquatló de la temporada.
El Club Aquàtic Xaloc , mateix organitzador del triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols , va organitzar el primer aquatló de la temporada amb la segona edició d’aquesta especialitat a Platja d´Aro.La competició dissenyada sota el format oficial va començar amb 2.500 metres de cursa a peu , un recorregut molt ràpid i totalment planer pel Passeig Marítim , per tot seguit enllaçar amb els 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar de nou una cursa a peu , també de 2.500 metres fins creuar la línea de meta instal•lada al final del passeig al costat de la desembocadura del riu Ridaura.| A la vessant de la competició masculina en un final molt ajustat i per només un segon d’avantatge es va endur la victòria absoluta el cadet Jordi Carrasco (Club Natació Caldes de Montbui) per davant de Aleix Centelles (Club Triatló Costa Barcelona-Maresme) completant el podi com tercer , Antonio Roldán (Centre de Natació Mataró ). A la classificació per equips , primer lloc pel Centre de Natació Mataró (Roldán-López-Mancera) 2º Club Natació Caldes de Montbui (Carrasco-Parra-Carrasco) 3º Club VO2 (Samaniego-Pastor-Duro). Dins de la categoria femenina un altre final molt emocionant ja que la guanyadora absoluta, Belén Hidalgo (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) nova agafar el cap de la cursa fins el darrers metres de la cursa a peu , creuant la línea de meta , vuit segons per davant de la junior Meritxell Figueras (Club Natació reus Ploms)autora del millor parcial de natació i tercer graó del podi per Cristina Riba (independent).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.