18a Pujada, 11 caminada i 2na combinada de BTT a l\’ermita de Sant Joan de Montblanc

0
420

Ja està a punt la 18a Pujada a l\’ermita de Sant Joan de Montblanc pel proper dijous 24 de juny. Aquesta és una cursa que combina asfalt, camins i senderó pels bonics paratges de Montblanc. La sortida és a la plaça Major de Montblanc a les 9 del matí i s\’arriba a l\’ermita de Sant Joan, amb un desnivell d\’uns 350 metres. A l\’arribada els ermitans preparen un bon esmorzar per recuperar forces. També es pot fer la pujada caminant, amb sortida també a la plaça Major a 2/4 de 8 del matí Des de l\’any passat, aquells que vulguin fer la pujada amb BTT, poden fer-ho el el diumenge 27 de juny organitzat pel BTT Montblanc i en cas que ho vulguin fer corrent el 24 de juny i amb BTT el 27 de juny puntuaran per la combinada a l\’ermita de Sant Joan.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.