18a Pujada, 11 caminada i 2na combinada de BTT a l\’ermita de Sant Joan de Montblanc

0
314

Ja està a punt la 18a Pujada a l\’ermita de Sant Joan de Montblanc pel proper dijous 24 de juny. Aquesta és una cursa que combina asfalt, camins i senderó pels bonics paratges de Montblanc. La sortida és a la plaça Major de Montblanc a les 9 del matí i s\’arriba a l\’ermita de Sant Joan, amb un desnivell d\’uns 350 metres. A l\’arribada els ermitans preparen un bon esmorzar per recuperar forces. També es pot fer la pujada caminant, amb sortida també a la plaça Major a 2/4 de 8 del matí Des de l\’any passat, aquells que vulguin fer la pujada amb BTT, poden fer-ho el el diumenge 27 de juny organitzat pel BTT Montblanc i en cas que ho vulguin fer corrent el 24 de juny i amb BTT el 27 de juny puntuaran per la combinada a l\’ermita de Sant Joan.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.