Èxit de públic i d’espectacle esportiu al 5è Míting Internacional ISS, Gran Premi Kern Pharma, de l’Hospitalet

0
2018

S’han assolit dos rècords del món i dos rècords d’Espanya i Per primera vegada, els resultats del Míting puntuen per als mundials de Nova Zelanda
L’Hospitalet de Llobregat, 5 de Juny del 2010. Fantàstica jornada atlètica la disputada aquesta tarda al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord al “5è Míting Internacional ISS – Gran Premi Kern Pharma per a Atletes amb Discapacitat”. El Míting ha estat un èxit d’organització i d’assistència, amb un 85 % d’espectadors a les grades. La Il.lma Sra. Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet, ha donat la benvinguda als esportistes, assistents i autoritats. La llotja ha tingut una amplia representació de l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Hospilalet, així com d’altres institucions. | El director de Polítiques Esportives de la Generalitat, el Sr. Manel Ibern, El Director del Programa de persones amb Discapacitat de l’Àrea de Benestar social de la Diputació de Barcelona, el Sr. Alfons Montenegro i el President del Grup Municipal d’ERC de l’Ajuntament de BCN, entre d’altres. En el terreny esportiu hem pogut gaudir del millor espectacle atlètic. Han estat més de tres hores d’atletisme en estat pur. 19 proves valedores per al Mundial de Nova Zelanda. Prop de 200 atletes i més de 10 païssos representats. Dos rècords del Món, signats per Jonathan Santos l’atleta del Brasil que ha fulminat el rècord anterior, amb un temps de 39”20 en les proves de Llaçament de Disc Masculí. I el Sudafricà, Stephanus Van der Merwe, que ha marcat la diferència en els 200 metres masculins, amb una marca de 23”30. Totes les proves han estat d’alt nivell, donada la preparació dels atletes que han participat aquest any. La pista ha rodat bé i ha permès, també, marcar dos nous rècords d’Espanya: a la prova dels 100 metres Masculins, per l’Atleta T-12, Maximiliano Rodríguez, que ha fet 11”01, i a la de 100 metres de Cadires de rodes. El Rècord, en aquesta prova, l’ha tornat a aconseguir el jove atleta local, de l’equip de l’ISS de L’Hospitalet, José Luís Alonso. Ha tornat a millorar el rècord d’Espanya amb un temps de 28”82. El director del Míting, Miquel Robert, així com la resta de representants de la Fundació Pere Suñé, de les Federacions vinculades i els spònsors han coincidit a dir que aquest 5è Míting Internacional ISS – Gran Premi Kern Pharma per a Atletes amb Discapacitat ha estat el de millor nivell esportiu i d’afluència de públic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.