CAMPIONAT IBEROAMERICÀ

0
311

Tres medalles pels atletes catalans a la segona jornada
Els atletes catalans segueixen assolint èxits als Campionats Iberoamericans d\’Atletisme que se celebren a San Fernado. A la segona jornada s\’han aconseguit tres medalles, una d\’or, una de plata i una de bronze. Judit Pla s\’ha proclamat Campiona dels 5.000 metres amb una marca de 15\’43”20 aconseguint la millor marca espanyola de la temporada i mínima pels Campionat d\’Europa de Barcelona. La medalla de plata ha estat per a Agustí Félix al decatló amb un registre de 7.395 punts, i la de bronze per a Laia Forcadell als 400 m tanques amb 57”73, que també signifiquen mínima europea.| Per la seva part, Igor Bychkov s\’ha classificat en quarta posició en perxa amb un millor salt de 5,30 metres, Víctor Montaner sisè als 1.500 metres amb 3\’45”76, i Pau Fradera ha marcat 21”74 a la semifinal dels 200 metres i Marta Miró 14”07 també a la semifinal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.