CAMPIONAT IBEROAMERICÀ

0
422

Tres medalles pels atletes catalans a la segona jornada
Els atletes catalans segueixen assolint èxits als Campionats Iberoamericans d\’Atletisme que se celebren a San Fernado. A la segona jornada s\’han aconseguit tres medalles, una d\’or, una de plata i una de bronze. Judit Pla s\’ha proclamat Campiona dels 5.000 metres amb una marca de 15\’43”20 aconseguint la millor marca espanyola de la temporada i mínima pels Campionat d\’Europa de Barcelona. La medalla de plata ha estat per a Agustí Félix al decatló amb un registre de 7.395 punts, i la de bronze per a Laia Forcadell als 400 m tanques amb 57”73, que també signifiquen mínima europea.| Per la seva part, Igor Bychkov s\’ha classificat en quarta posició en perxa amb un millor salt de 5,30 metres, Víctor Montaner sisè als 1.500 metres amb 3\’45”76, i Pau Fradera ha marcat 21”74 a la semifinal dels 200 metres i Marta Miró 14”07 també a la semifinal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.